Renacé biedt een speciale couperose behandeling aan in onze salon in Ridderkerk voor vrouwen en mannen die graag van deze huidaandoening af willen. Couperose geeft blijvende roodheid, ontsierende adertjes en een prikkelend en/of branderig gevoel in de huid. Vooral in de winter kun je hier last van hebben.

Gelukkig hoef je er niet mee te blijven rondlopen. Met onze geavanceerde gezichtsbehandeling kunnen wij die ontsierende rode bloedvaatjes sterk verminderen en de huid in toom houden. Daarbij adviseren wij om ook thuis de juiste verzorgingsproducten te gebruiken en de triggers die couperose kunnen verergeren zo sterk mogelijk te reduceren.

Boek meteen een afspraak bij onze schoonheidssalon in Ridderkerk voor een eerste gratis huidanalyse!

Wat is Couperose?

Couperose is een huidaandoening van de gezichtshuid, waarbij onder invloed van warmte, kou en of stress, bloedvaten wijder en nauwer worden. Hierdoor ontstaat een steeds rodere gelaatskleur en kun je last krijgen van rode vlekken in het gezicht. Dit gaat vaak tevens gepaard met een droge huid, rode wangen en schilfertjes. Deze ongewenste uitzetting en toename van kleine (bloedhaar) vaatjes komen ook vaak voor op de neus (couperose neus) en het voorhoofd. Dit kan zo maar spontaan optreden. Couperose ontstaat vaak door verslapping van de spiertjes in de bloedvatwandjes.

De gesprongen haarvaatjes die dicht onder de huid zitten geven de roodheid in het gelaat. Het kan soms ook erfelijk zijn.

In de praktijk wordt couperose ook wel gezien als een mildere vorm van rosacea. Gelukkig kunnen wij een goede couperose behandeling in onze schoonheidssalon geven.

Couperose behandeling: waar kan je zelf om denken?

Na onderzoek over couperose is gebleken dat bepaalde voedingsproducten couperose kunnen uitlokken of verergeren. Het is raadzaam om grote temperatuurverschillen, zonnebanken en sauna’s te vermijden. Daarnaast kunnen ook alcohol, pikante specerijen en bepaalde geneesmiddelen de couperose klachten doen verergeren. Bij een adviesgesprek in onze schoonheidssalon zal de schoonheidsspecialiste je ook diverse adviezen en tips kunnen geven om couperose zo veel mogelijk te verminderen. Met onze couperose behandeling kunnen wij deze huidaandoening goed behandelen.

De juiste huidverzorgingsproducten bij couperose

Wij raden je aan om milde reinigingsproducten voor je huid te gebruiken. Bij voorkeur met crèmes tegen roodheid die een kalmerende en anti-irriterende werking hebben. Deze huidproducten versterken de huid zodat deze minder vatbaar wordt voor irritaties. Vraag ons gerust om advies, zodat wij je hiervoor de juiste huidverbeterende producten kunnen adviseren.

Couperose verwijderen in het gezicht

Couperose is een vervelende en ontsierende huidaandoening die een doeltreffende couperose behandeling vereist. Het is dan ook belangrijk om de huidbarrière goed te herstellen en de huid te beschermen en te kalmeren, waardoor de couperose symptomen verdwijnen. Een couperose huid vraagt om herstel van de huidbarrière en heeft een goede bescherming nodig met een kalmerende en preventieve werking. Met de juiste behandeling zullen de symptomen aanzienlijk verminderen en ziet je huid er zichtbaar beter uit en voelt een stuk comfortabeler met onderstaande couperose behandelingen.

Couperose behandeling met een milde fruitzuurpeeling kuur

Met de Cenzaa fruitzuurbehandeling in combinatie met de Cenzaa producten voor thuisgebruik, wordt je huid gevoed, gekalmeerd en weerbaar gemaakt voor invloeden van buitenaf. Couperose is doeltreffend te behandelen wanneer onze behandeling en producten voor thuisgebruik nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd.

Couperose behandeling aanvragen?

Couperose is een huidaandoening waar je liever zo min mogelijk last van hebt. Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek of een huidanalyse voor jouw huid in onze salon in Ridderkerk. Wij kunnen dan bekijken welke couperose behandeling voor jouw gezicht het beste is en welke resultaten je hiervan kunt verwachten. Wij staan je graag te woord of maak gelijk een afspraak!

“Laat je bij Renacé helpen met een couperose behandeling”