Anti aging behandeling

Hoe kun je huidveroudering het beste te lijf gaan? Renacé geeft in haar schoonheidssalon in Ridderkerk diverse anti-aging behandelingen om huidverjonging en collageenaanmaak te stimuleren. Met name ook bedoeld om het huidverslappingsproces te vertragen en kraaienpootjes en rimpels te verminderen. Er zijn gelukkig verschillende behandelingen en mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan en je huid zo lang mogelijk stralend, glad en verzorgd te houden.

Wat houdt anti aging precies in?

Anti aging is het proces om huidveroudering zo veel mogelijk te vertragen. Vrouwen gaan na hun 30ste vaak op zoek naar betere verzorgingsmiddelen, gezicht crèmes en manieren om juist de huidverjonging te stimuleren en de (beginnende) tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Natuurlijk wil je er graag zo lang mogelijk een mooie stralende huid zonder rimpels, pigmentvlekjes of dieper wordende lijntjes in je gezicht. Wij blijven altijd zeggen dat je ook zelf verantwoordelijk bent om anti-aging te stimuleren, door een gezond eet- en leefpatroon en de juiste verzorgingsproducten te gebruiken die afgestemd zijn op je leeftijdsfase en huidtype.

Wat kan je zelf doen tegen huidveroudering?

Natuurlijk kun je zelf ook het een en ander doen om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Diverse negatieve invloeden van buitenaf kunnen je huidconditie en het verouderingsproces beïnvloeden. Kijk maar eens hoe je huid er uit ziet als je veelvuldig te weinig slaapt, veel alcohol drinkt, veel rookt of vaak vetrijk voedsel eet. De huid is een goede graadmeter om te ontdekken of je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt met genoeg anti-oxidanten die je huid van binnenuit beschermen. Eet je vaak slecht, gebruik je verkeerde verzorgingsproducten, heb je snel last van allergische reacties, roodheid en jeuk, dan zal het huidverouderingsproces ook vaak sneller intreden.

Anti-aging behandelingen

In onze schoonheidssalon in Ridderkerk ontvangen wij dagelijks klanten voor verschillende anti-aging behandelingen, voor zowel vrouwen en mannen.

Klik op één van onderstaande anti-aging behandelingen voor meer informatie

Huidverjonging & Anti aging

Je huid vernieuwt zich constant

Celvernieuwing is een proces dat steeds weer opnieuw doorgaat. Dat zie je bijvoorbeeld duidelijk als je na enkele weken na de zomervakantie je bruine huid al weer kwijt bent. De uiteindelijke conditie van je huid wordt mede bepaalt door de gezondheid van je lichaamscellen, de huidelasticiteit en het inwendige herstelproces. Door veel blootstelling aan milieuvervuiling, schadelijke UV straling, slechte voeding en veel stress, ontstaat er schade aan je huid. Hierdoor zal huidveroudering ook sneller toenemen. Gelukkig kunnen lichaamscellen zich ten goede herstellen met de juiste behandeling en inwendige voeding. Daarnaast kan Renacé je helpen met het juiste advies en goede gezichtsbehandelingen voor anti-aging.

Anti-aging behandeling aanvragen?

Wil je gelijk een afspraak voor een anti-aging behandeling aanvragen of wil je een gratis intakegesprek of huidanalyse? Hierna gaan we samen met jou bekijken welke anti-aging behandeling het meest toepasselijk is op jouw huid.

“Stel huidveroudering uit met een goede anti- aging behandeling”