In onze schoonheidssalon in Ridderkerk kun je ook terecht voor het verwijderen van steelwratjes (fibromen), ouderdomswratjes en kersenwratjes.  Gelukkig is het mogelijk om deze ontsierende bultjes en dingetjes op de huid op een simpele manier te verwijderen met een speciale behandeling.

Wat zijn deze plekjes precies?

Steelwratjes of fibromen zijn kleine aangroeisels die op het gezicht, in je hals of andere lichaamsplekken kunnen voorkomen. Het is een soort van onderhuids goedaardig bindweefselgezwel dat meestal huidkleurig is. Soms zien ze er ook donkerder uit, omdat steelwratjes vaak meer pigment in zich hebben. In sommige gevallen gaat het om één steelwratje, maar het kunnen ook meerdere steelwratjes in een groepje zijn. Steelwratjes komen voor op het gezicht, in de nek, hals, op of onder de oogleden, in de oksel, maar ook op andere plekken van het lichaam.

  • Ouderdomswratjes zijn platte donkere verheven schrale plekjes op de huid. Ze zitten vaak op de romd of in het gezicht.
  • Kersenwratjes zijn rode bloedblaasjes. Ook deze zien we vaak op de romp.

Al deze plekjes Plekjes zijn onschuldig maar kunnen als zeer storend worden ervaren.

Hoe ontstaan ze?

Het is een natuurlijk proces dat steelwratjes en ouderdomswratten ( fibromen) spontaan ontstaan bij het ouder worden. Zowel vrouwen als mannen kunnen steelwratjes en ouderdomsvlekken krijgen, maar het komt vaker bij vrouwen voor. Ook kunnen ze tijdens een zwangerschap ontstaan of bij mensen met diabetes of overgewicht. Soms treden ze op als een wondje niet goed genezen is of op lichaamsplekken met veel wrijving. In tegenstelling tot gewone wratten, ontstaan steelwratjes niet door een virus.

Steelwratjes, ouderdomsvlekken of kersenwratjes verwijderen door de schoonheidsspecialiste

Deze plekjes laten verwijderen kun je dan ook het beste overlaten aan een schoonheidsspecialiste, huisarts of dermatoloog. In onze schoonheidssalon in Ridderkerk kunnen wij ook steelwratjes verwijderen op een vrijwel pijnloze en snelle manier. Dit doen wij met behulp van de Plasma Lift.

Deze manier van verwijdering is met deze methode zeer effectief en dan heb je de garantie dat het veilig, hygiënisch en effectief gebeurt. Of het nu om één plekje gaat of meerdere, maak gerust een afspraak om deze snel weg te halen.

Een afspraak hiervoor maken

Heb je last van zo’n storend plekje, maar weet je niet wat het is? Het eerste consult is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit consult oftewel het intakegesprek bepalen we of het mogelijk is om te behandelen. Bij twijfel sturen we je naar de huisarts.

Wil je af van zo’n storend plekje maar je weet niet zeker wat het is? Boek een vrijblijvend intakegesprek om het te bespreken. Maak snel een afspraak.

“Ontsierende plekjes verwijderen is zo gebeurd met onze snelle behandeling”