Schoonheidsspecialiste in Ridderkerk

Mijn naam is Ayadalid Scholten en met een sterke drive en passie werk ik als schoonheidsspecialiste in Ridderkerk dagelijks aan de huidverbetering en huidverjonging van vrouwen en mannen.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure. Ik ben aangesloten bij de branche organisaties ANBOS (schoonheidsspecialiste) en Provoet (pedicure). Daarnaast ben ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Hierdoor blijf ik voortdurend op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Om de juiste kwaliteit van mijn dienstverlening na te streven, leef ik de door de branche ontwikkelde richtlijnen na. Daarbij volg ik diverse bij- en nascholingen voor het behalen van jaarlijkse accreditatiepunten en het naleven van de normen betreffende hygiëne, arbo en milieu.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste in jouw omgeving

Als gedreven schoonheidsspecialiste in Ridderkerk heb ik veel klanten in  omliggende plaatsen zoals Rotterdam Lombardijen, IJsselmonde, Paddewei, Barendrecht, Vrijenburg, of Kinderdijk. Als betrokken mensenmens wil ik graag je huid weer in topconditie brengen, zodat je weer gaat stralen en je gelukkig met je zelf en je gezicht voelt.

In mijn schoonheidssalon in Ridderkerk werk ik met diverse behandelingsapparatuur bij behandelingen voor huidverbetering, huidproblemen en huidverjonging.

Mijn missie: optimale huidverbetering voor je huid

In mijn schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging hanteer ik geen standaard behandelingen. Elke gezichtsbehandeling wordt precies op je huid en huidprobleem afgestemd. Een optimale huidverbetering kan alleen bewerkstelligd worden als huidproblemen tot in de diepste huidlaag aangepakt worden en een boost krijgen. Daar waar andere schoonheidssalons vaak in de bovenste huidlaag eindigen, daar begin ik.

Mijn doel is je bij elke behandeling je als herboren te laten voelen. Dat is ook de Spaanse betekenis van het woord “Renancer”. Je krijgt bij mij het allerbeste wat binnen mijn vakgebied en specialisme mogelijk is.