In onze schoonheidssalon in Ridderkerk geven wij als schoonheidsspecialiste veel tips en adviezen over rimpels verwijderen, rimpels verminderen en een effectieve rimpelbehandeling voor kraaienpootjes, fijne lijntjes, voorhoofdrimpels en andere rimpels in het gezicht. Jij wilt tenslotte het krijgen van rimpels zo lang mogelijk tegengaan of verminderen. Gelukkig kan je hiervoor bij Renacé terecht.

Rimpels bij de ouder wordende huid

Je zal merken dat je huid op een gegeven moment de eerste lijntjes en rimpels gaat vertonen. Helaas horen rimpels bij het natuurlijke verouderingsproces van de steeds rijper wordende huid. In de loop van de jaren zal je huid elastine en collageen verliezen, waardoor huidverslapping optreed en er lijntjes en rimpels in je huid ontstaan. Door tijdig in te zetten op anti-aging kan je het verouderingsproces van je huid gelukkig wel vertragen.

Er zijn verschillende soorten rimpels.

  • Fijne lijntjes en kraaienpootjes
    • deze lijntjes zijn een voorloper van de meer diepere rimpels. Doordat de ouder wordende huid haar elasticiteit verliest, gebeurt dit sneller bij een droge huid en door de natuurlijke gezichtsmimiek, veel lachen etc.
  • Fronsrimpels
    • bij het onbewust aanspannen van de onderhuidse spieren kunnen fronsrimpels ontstaan. Vaak zie je dit bij mannen meer, aangezien de fronsspieren bij mannen meer ontwikkeld zijn.
  • Rimpels door huidverslapping
    • dit zijn de huidplooien, groeven en dieper wordende rimpels die door huidveroudering en huidverslapping ontstaan na het 30ste levensjaar. Dit zie je op de wangen, neus, bij de bovenlip, de hals en bij vrouwen in de decolleté.

Het ontstaan van kraaienpootjes, lijntjes en rimpels

Na je 25ste levensjaar vertraagd de stofwisseling in je lichaamscellen. Dit heeft tot gevolg dat er minder nieuwe huidcellen aangemaakt worden, de huid dunner wordt en ook minder snel herstelt van huidbeschadigingen. De eerste kraaienpootjes en lijntjes worden ook bevordert, doordat er steeds minder essentiële bindweefselcellen worden aangemaakt. Als je huid genoeg elastine en collageen produceert, zal deze haar stevigheid en elasticiteit behouden. Echter wordt dit proces na je 30ste steeds minder, waardoor kraaienpootjes, fijne lijntjes en de eerste rimpeltjes zullen ontstaan.

Het belang van collageen en elastine voor je huid

Als je huid genoeg goede voedingsstoffen binnenkrijgt om collageen en elastine aan te maken, kan de celvernieuwing van binnenuit doorgaan. Genoeg collageen verbetert je gezichtscontouren, geeft je huid meer volume, verhoogt de vochthuishouding en verzacht rimpels. Zelfs littekens verbeteren met genoeg collageen om de huid van binnenuit te vernieuwen en te verjongen. Elastine zorgt er voor dat fijne lijntjes verminderen en je huid glad en strak blijft. Dit zijn vooral de kraaienpootjes en fijne lijntjes rondom de mondhoeken en ogen. Meer collageen en elastine kunnen rimpels dus zeker verminderen en daarvoor heeft Renacé een effectieve rimpelbehandeling.

Rimpelbehandeling met een fruitzuurpeeling

Deze huidverbeterende behandeling is bedoeld om de huid aan te zetten tot de aanmaak van collageen en elastine; de spankracht en volumevormers van de huid. De fruitzuren in deze huid verjongende peeling activeren de collageen- en elastinevezels, waardoor de huid er zichtbaar voller, gladder en elastischer wordt en rimpels zichtbaar worden verminderd. Deze behandeling is in de meeste gevallen een combinatie van fruitzuur en een bindweefselmassage voor het beste resultaat.

Rimpelbehandeling met een bindweefselmassage

Met deze diepe massagetechniek wordt op het bindweefsel van de huid ingewerkt, waardoor de aanmaak van collageen wordt bevorderd en de doorbloeding gestimuleerd. Deze bindweefselmassage wordt ingezet voor een ultieme huidversteviging voor de slappere huid en gerimpelde huid met verminderde elasticiteit. Een bindweefselmassage geeft de huid meer volume en vermindert rimpels.

Rimpelbehandeling met de Plasma Lift

In deze rimpelbehandeling met de Lift wordt de celvernieuwing in de diepere huidlaag bewerkstelligd, waardoor de collageen en elastineproductie wordt gestimuleerd. Dit zorg direct voor een liftend en verjongend resultaat. Het behandelend gebied krijgt een boost in stevigheid en volume met zichtbare huidverstrakking.

Rimpelbehandeling aanvragen?

Wil je graag persoonlijk advies over de beste rimpelbehandeling voor jouw gezicht? Dan nodigen wij je graag uit voor een gratis intakegesprek en een huidanalyse, zodat wij je de beste behandeling kunnen voorstellen. Wij heten je graag welkom in onze schoonheidssalon in Ridderkerk.

“Voor een effectieve rimpelbehandeling ga je naar schoonheidssalon Renacé”