Voor wallen onder je ogen en hangende oogleden

Zou je graag een ooglidlift zonder operatie willen, maar die efficiënt je ogen lift, je wallen weghaalt of je hangende oogleden verminderd? Met een geavanceerde plasma behandeling kan Renacé een oogleden liften, waarbij overtollige huid, huidzakjes, rimpels en lijntjes bij en rondom de ogen verholpen kunnen worden.

Oogleden liften zonder operatie

Wil je ook graag je oogleden liften zonder operatie of ingrijpende behandeling? Dan is een ooglidlift in onze schoonheidssalon in Ridderkerk precies wat je nodig hebt. De Plasma Lift biedt je een goed en zeer betaalbaar alternatief voor een ooglidcorrectie, maar dan zonder te prikken of te snijden in je huid. Een ooglidlift is dan ook een veel gebruikte methode die wij in onze schoonheidssalon zowel bij vrouwen als mannen uitvoeren. In teken van anti-aging kun je hiermee het huidverouderingsproces vertragen.

Oogleden liften met een plasma behandeling geeft zichtbaar resultaat

Veel mensen die een ooglidlift overwegen, denken aan een (zwaardere) ooglidcorrectie die in het ziekenhuis of speciale kliniek moet worden uitgevoerd. Gelukkig hoeft dat met een ooglidlift bij onze schoonheidssalon niet. Een ooglidlift met de Plasma Lift is makkelijk, snel en laat direct zichtbaar resultaat zien. Bovendien geeft deze ooglidlift gelijk een boost aan de collageenaanmaak, waardoor huidverstrakking in de onderste huidlagen wordt bewerkstelligd. Dit geeft een liftend resultaat, waarbij de huid rondom de ogen een effectieve oppepper krijgen in stevigheid en volume.

Lees de uitgebreide beschrijving en mogelijkheden van de Plasma Lift.

Voordelen ooglidlift met de Plasma Lift behandeling

  1. Vaak slechts twee behandelingen nodig
  2. Het verstrakken van de oogcontouren
  3. Het verstevigen en verjongen van de verslapte huid
  4. Stimulans voor de collageen aanmaak
  5. Het verminderen van wallen onder ogen
  6. Het verminderen van hangende oogleden
  7. Snelle behandeling, maximaal 7 minuten per ooglid
  8. Geen ooglidcorrectie met operatie nodig
  9. Slechts minimale bijwerkingen

Hoeveel  ooglidlift behandelingen heb je nodig?

Voor een ooglidlift is één behandeling vaak voldoende om een goed resultaat te krijgen. Voor hangende oogleden, forse wallen onder de ogen en duidelijke tekenen van huidveroudering en rimpels, kunnen wij aanraden om meerdere ooglidlift behandelingen met de Plasma Lift te doen. Dit is mede afhankelijk van de mate van overtollige huid, de diepte van de rimpels en de aard van het huidprobleem. Een ooglidlift is een effectief en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en downtime.

Is een ooglidlift met de Plasma Lift pijnlijk?

Ongeveer 45 minuten voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht. Het enige wat je voelt is de warmte van de lichte damp die vrijkomt, maar je huid wordt niet aangeraakt. Een behandeling duurt ongeveer 7 tot 9 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij met verdoving crème werken, maakt dit de ooglidlift met de Plasma Lift goed te verdragen.

Na de behandeling

Na de behandeling zal je een patroon van hele kleine korstjes zien die er in enkele dagen afvallen en verdwijnen. Dit vormt dus geen belemmering om te kunnen werken, sporten of je andere dagelijkse dingen. De 2 dagen na een plasma behandeling zal de behandelde huid gezwollen zijn en er rood uit zien. Dat is normaal en trekt na 3 dagen weer weg. Na ongeveer 12 weken is het uiteindelijke liftend en verjongend resultaat bereikt in de diepere huidlagen van de huid rondom en onder je ogen. Na deze 12 weken vindt er een controle plaats en zal bepaald worden of er nog een behandeling nodig is.

Een ooglidlift aanvragen?

Boek een vrijblijvend intakegesprek in van  15 minuten voor meer informatie. We kunnen je dan gelijk aangeven welk resultaat je kan verwachten met een ooglidlift behandeling met de Plasma Lift.

“ Ontdek zelf het verbluffend resultaat met ooglidlift behandeling”!