Bij schoonheidssalon Renace in Ridderkerk kunt u nu ook terecht voor cosmetische behandelingen zoals botox en fillers maar ook het behandelen van spataderen en het laseren van kalknagels. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door de ervaren cosmetisch arts en fleboloog Dr. Raymond de Zeeuw. Graag stellen wij hem aan u voor:

Ik ben Raymond de Zeeuw en werk zowel als cosmetisch arts als fleboloog. Dit doe ik zowel bij grote klinieken als kleine salons. Met name die afwisseling vind ik zo leuk. Het persoonlijke contact, samen toe werken naar een doel, meehelpen aan het zelfvertrouwen van mijn cliënten. Het zijn allemaal aspecten waardoor ik zo geniet van mijn werk.

Injectables

Als cosmetisch arts heb ik mij bekwaamd in behandelingen met injectables. Met dit soort behandelingen kunnen enerzijds zowel het volume, de contouren als fijne lijntjes en plooien in het gelaat gecorrigeerd worden door gebruik te maken van fillers en anderzijds door het cosmetisch gebruik van botox kunnen expressierimpels, overmatig transpireren, tandenknarsen en migraine behandeld worden. Elk gezicht is uniek en verdient daarom een persoonlijke en zorgvuldige benadering met als uiteindelijke doel een natuurlijk en fris uiterlijk te creëren

Behandelen van spataderen

Als fleboloog houd ik mij bezig met de diagnostiek en de behandeling van spataderen. Deze spataderen zijn vaak cosmetisch ontsierend, maar ze kunnen ook op termijn leiden tot medische klachten. Beide aspecten verdienen de volledige aandacht aangezien je naast mooie benen vooral ook gezonde benen wilt.

Laseren van kalknagels

Een ander veel voorkomende en tevens ontsierende aandoening is de schimmelnagel (ook wel kalknagel genoemd). Naast bestaande behandelingen als lokale therapie, orale medicatie en pedicure is lasertherapie van deze nagels een veel toegepaste methode. Er is een aanzienlijke verbetering te verkrijgen van de aangedane nagel(s).